Sonunda!

"Geç olsun da güç olmasın."
En sevdiğim ve sık sık kullandığım cümlelerden bir tanesi. Bu iş meselesi kimseye anlatmasam da beni çok strese sokuyordu. Benim dışımda bütün herkes iş sahibi gibi geliyordu. Neyse çok uzatmayacağım. Ben iş buldum!

Evime araba ile 5 dk bile uzaklıkta olmayan bir şirkette. Yürüsem yürürüm de, Amerikan sokaklarında yürümek gerçekten zor. Endüstri mühendisliği okuduğumu biliyorsunuzdur. Bölümüne aşık bir insan olaraktan "bir işe kapak atayım da, gerisi hallolur." demedim. (gerçi son zamanlar düşünmedim değil.) Sanırım o yüzden de bu kadar süre geçti. Bu şirkette yapacağım iş Production Engineer olarak geçiyor. Google çeviriciye göre Üretim Mühendisiymiş. Beklediğime değdi yani!

Üzerimden bir fil uçuk gitti gibi geldi. Hayırlı olsun diyelim. 3 aylık deneme aşaması olacakmış. Aslında bu beni korkutuyor ama napalım, bu da gelir. Bu da geçer. Hala iş arayanlara bol sabır diliyorum! İnşallah gönlünüze göre bir iş siz de bulacaksınız. Dualarım sizinle.

Sağlıkla Kalın.
Okumak istersen;
İzlemek istersen;

20 comments:

  1. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bütün istediklerin yerine gelir. Allah yardımcın olsun.

    ReplyDelete
  2. Bogunuzu yeni takibe aldım. Benim oğlum da senelerdir üniversite için yurt dışını düşündüğü için (Şu an lise sonda) farklı ülkelerde yaşayan arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin blogları ilgimi çekiyor. İş konusuna sizin adınıza çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Başarılar diliyorum.

    ReplyDelete
  3. Teşekkür ederim. Aslında Amerika hakkında elimden geldiğince aydınlatıcı yazılar yazmak istiyorum. Lakin buna bu sıralar video çekip, YouTube kanalıma koyarak başladım. Umarım oğlunuz için de hayırlısı olur :) Bloğuma hoş geldiniz!

    ReplyDelete
  4. ayyyyy hayırlıı olsuuunn tebrik ederim. Her iş olması gereken zamanda olması gerektiği gibi olurr :)) Darısı başımaaa inşallah :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne de güzel dedin öyle! Gönlüne göre bir iş seni bekliyor, hissediyorum :) İnşallah

      Delete
  5. çok sevindim tebrikler :D darısı işsiz benin de başına :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkür ederim. Geç olsun da güç olmasın ama :)

      Delete
  6. tebrik ederim cnm !! gerçekten insanın hayatında en sıkıntı dönemlerden biridir işsizlik dönemi :( Sana başarılar diliyorum umarım çok güzel olur her şey :=) görüşmek üzere

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umarım hayat hepimiz için istediğimiz yönde ilerler. Teşekkür ederim :)

      Delete
  7. Yürüme mesafesindeyse yürüme de gidilemez mi ya? :) Nasıl oralar? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buralarda yollarda kaldırım olmaması meşhurdur. Otobüsler sadece belli bir yere gider ve araba almak şart olur. Ama bu iş yeri o kadar yakın ki, yürüyebiliyorum :)

      Delete

Yorumunun ne kadar değerli olduğunu anlatmaya calışsam altından kalkamam. Bunu bil istedim.