Kızdırmayın Şu Adamı

Yarın, staj yaptığım şirketi saymazsak, hayatımın ilk işinin son günü. Pazartesi yeni işime başlıyorum inşallah. Biraz heyecanlıyım biraz da korkak. Ocağın 24'ünde de şehir dışına çıkıyormuşuz. Eğitim için. Ve Ocak 14 benim doğum günüm...24 oluyorum ciddi ciddi! Ben, minnak ve 10 yaşında gözüken Büşra....

Neyse, nereden nereye geldim yine. Benim amacım ya da kafamdaki giriş paragrafı böyle değildi. Şuan bayağı salladım. Benim kafamda hiç bir zaman ne yazacağıma dair bir bilgi olmuyor ki. Adı üstünde ağzına geleni açıkca söyleyebilen kız benim.

Bugün patron yani çalıştığım şirketin sahibi benim bir üstüme bir kızdı bir kızdı ki! Ben yerin dibine girdim. Çok üzüldüm. Her halde bana birisi böyle davransa ağlaya ağlaya çeker giderdim. Normalde güçlü bir insanım amma ve lakin bayağı sövdü yani.

Evet, sadece bunu anlatmak istemiştim.

Sağlıkla Kalın. 

8 comments:

  1. biliyor musun tatlım,iş hayatının en berbat mevkisi ara 'kademe'dir.ne üssüne,ne assına yaranırsın:)sıkışır kalırsın,üstüne üstlük her saçma şeyde sana yazılır.
    o iş arkadaşının başına geldiği gibi.
    umarım yeni işin seni mutlu eder ve iş hayatının ara kademesi uzun sürmez,hızlı hızlı arzuladığın pozisyona ulaşırsın.
    ayrıca doğumgünün kutlu olsun,yeni yaşında şans senden yana olsun.
    sevgiler

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkür ederim! Böyle güzel dilekleri okuyunca içim huzur doluyor.

      Delete
  2. 28 ocakta da ben 24 oluyorum, yani bitiriyorm. İnanılmaz dmii :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hem de nasıl! 18 yaşıma geleyim şunu şunu yapacağım dediğim günler hala kulağımda çınlıyor sanki :) Eğer unutursam diye buradan doğum gününü kutluyorum. Nice senelere!

      Delete
    2. Canım çok teşekkür ederim, senin de yeni yaşın kutlu olsun :)) çok haklısın ya hele ki 24!! Neler neler yapacaktık ya, çok hevesli olduğum en son yaş biliyor musun... 26, 30 falan bana çok fazla geliyor:)

      Delete
    3. Bana da yarın 30 olacakmışım gibi geliyor. Her yaşın kendine ait bir güzelliği var diyelim biz :)

      Delete
  3. yeni işin hayırlı olsun :)

    ReplyDelete

Yorumunun ne kadar değerli olduğunu anlatmaya calışsam altından kalkamam. Bunu bil istedim.