O Gün Bu Gündür

Arkadaşımın gazı ile blogger oldum. Halimden memnunum gerçi. Bir sıkıntım yok çok şükür. Ama ben bir vlogger olmak istemişimdir hep. Çünkü ben YouTube'da vlog çekenleri severek istiyorum. Ne yaptıkları, ne yapacakları, hayatlarını nasıl geçirdiklerini görmek hoşuma gidiyor.


İşte o gün bugündür diyorum. (Aslında dün)

YouTube'a bir vlog koydum. Amacım çevremi göstermek aslında. Yavaş yavaş alışacağım bu duruma. Belki New York/New Jersey bölgesinde görmek istediğiniz yerleri, restaurantları ya da müzeleri bana söylerseniz, ben oraları ziyaret edip vloglayabilirim. Bence güzel fikir. Sizce?

Mail adresim sürekli yanı başımda. Ve "bir mail gelse de, gelen kutumda dursa." diye bekliyor.

Bana vereceğiniz her türlü yoruma açığım. Dediğim gibi ben bir çırak. Ustam ise sizler. 


Video'ya gelirsek bir kaç anlatmak istediğim konu var. Birinci olarak "empanada" kelimesi geçiyor. İspanyol mutfağından içinde kıyma ya da patates olan poğaça türü atıştırmalığa empanada deniliyor. Ikinci olarak da Amerika'da doğum günleri olduğunda doğum günü kişisine yaşı kadar omzuna yumruk atılıyor. Bu adeti ne siz sorun ne de ben tarif edeyim. 

Sanırım şimdilik bu kadar.

Video'yu izlemek icin:
Vlog - Amerika'da Bir Gun

Sağlıkla Kalın.

21 comments:

  1. Doğal tarih müzesi, özgürlük anıtı, beyaz saray, central park, içinde herşey bulunan o meşhur amerikan avm'sinde alışveriş, bir cami ziyareti, okulun, evinin bölümleri, evde geçirdiğin bir gününden kesitler...

    benim aklıma gelenler bunlar:) ama tabi hepsinden önce seni ve arkadaşlarını tanımak istiyoruz:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umarım hepsini yapmaya şansım olacaktır. Hayal etmesi bile çok güzel bir duygu. Zamanla tanışacağız :)

      Delete
  2. Ay çok eğlenceli olmuş, izlerken ben de eğlendim. Arkadaşların da çok tatlı :) Central Park'a götürsene bizi yaaa! Ben çok görmek istiyorum orayı....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uzun zamandır gitmek istiyordum zaten. En kısa zamanda diyorum ben o halde. Beğenmene çok sevindim :)

      Delete
  3. Harikulade olmuş. Hem bloggersin, hem de vlogger oldunuz artık. Biz de merak ettiklerimizi dünya gözüyle de görme fırsatı buluyoruz sayende. Bir insanın yazısının ve ne anlatmak istediğinin ifadesinin dışında resim de bir hüküm veriyor insana. Bunun yanında haretli, yani canlı videoların da jes ve mimiklerin, ses tonunun, göz ışıltısının bir insan hakkında fikir sahibi olunmasıyla ilgili büyük ip ucu veriyor bize. Samimi, dürüst, sevecen, dost ve arkadaş canlısı bir insan görüyoruz karşımızda. Hem keyif aldık bu haylaşımınla, hem de daha yakın hissettik kendimizi senin dünyanda. Tebrik ederim. Yeni youtube paylaşımları bekleriz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşekkür ederim cümleleriniz için. Okurken yanaklarımın kızardığını hissettim. Umarım yüzünüzü kara çıkarmam.

      Delete
  4. New York City hayalimdeki şehir. Özellikle onun meşhur yüksek binalarının olduğu caddede çekilir misin. Bana muhakkak mail at ama koydum diye. Sony binası falan mı var ne?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çekerim tabiki de! Evet, Sony binası var. Haber de vereceğim en kısa zaman da :)

      Delete
  5. youtubedaki kanal adını söyle hemen abone olayım, bayılırım başka ülkelerdeki yaşamı görmeye, en doğalı en samimisi vloglardır zira :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tabiki :) Kanal adım yeseren yaprak. Beklerim :p

      Delete
  6. Yaaa nasıl sevindim ;)) youtube videolarını izlemeyi çok seven bir insan olarak ilk videonu zevkle izleyeceğimden hiç şüphen olmasın ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkür ederim. Yazıdaki linkten ilk video'ma ulaşabilirsin :)

      Delete
  7. Eylül ayında NY seyahatim olacak, sen anlat her türlü dinlerim ben :)

    ReplyDelete
  8. Kendi adıma tebrik ediyorum çok iyi yapmışsın! Ben de video eklemek istiyorum youtube kanalıma fakat video editleme ve video çekme işinde acemi olduğum için kendime güvenemiyorum, çekiniyorum ve hep vazgeçiyorum. O yüzden bir adıma atmakla çok iyi etmişsin kendini geliştireceğine eminim. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesinlikle senin de dediğin gibi ilk adımı atmak önemli. Herkes bu işi başladıktan sonra öğreniyor. O Yüzden birden videolarımın izlenme rekoru kırmasını beklemiyorum zaten :) sende aramıza katılmalısın!

      Delete
  9. Merhabaaaa
    Blogunuzu yeni keşfetme imkanım oldu ve takibe aldım. Umarım siz de benimkine bir göz atarsınız ^-^
    sizleriizliyorum.blogspot.com.tr

    ReplyDelete
  10. Çok keyifli görünüyor canım benim, bunlar çoğaldıkça bir bakmışsın alışmışsın, zamanla daha profosyonel olacak emin ol, devamını diliyorum^^

    ReplyDelete

Yorumunun ne kadar değerli olduğunu anlatmaya calışsam altından kalkamam. Bunu bil istedim.