Hayat Hızlı

Bu aralar hayatım hızlı ilerliyor.
Yeni iş ve yeni insanlar ile dört bir yanım kaplanmış. 7-3:30 çalışıyorum. Eve vardığımda, bir kaç yer topla, bulaşıkları yıka, yemek yap moduna giriyorum. Annem hala Türkiye'de. Şubatın ilk haftası gelecek. Arkadaşları ile kaplıcaya gitmiş. Eğleniyor demek istiyorum. Dün babam eve gelince söyledi. Annemi aramış, ananem ile konuşmuşlar. Annemin kemik erimesi bayağı ilerlemiş. 2 sene önce yavaşladı diye sevinmiştik oysaki. Çok üzüldüm. Gelsin de, ne yapılacaksa yaptırayım. İnternette okuduğuma göre çok ileri derece de ise, haftada bir aşı oluyorlarmış. Duygusallığım tavan yapmış durumda.

Onun dışında ayın 24'ünde Washington DC'ye gidiyorum. İş için. 1 hafta orada kalacağım. Değişiklik olur, iyi gelecek diye düşünüyorum.

Spor felan hak getire. Akşam çok yorgun olduğum için 8 gibi uykum geliyor. Aktif olmak istiyorum ama. Fal bakanların klasik lafıdır "İçin kararmış." Evet evet, içim bayağı karardı. Annem gelsin herşey yoluna girer.

Sağlıkla Kalın. 

4 comments:

  1. Radyoloji okuyorum. Kemik ölçümünü yaptırsın eğer osteoporoz seviyesi 3.5 veya 4ün üzerinde ise mutlaka uzman destek alın.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sonuçları ne bilmiyorum şuan açıkcası. Geldiğinde detayları öğreneceğim. Teşekkürler!

      Delete
  2. Sen yine de bir satır da olsa bloğuna yazı girmelisin. Çünkü en azınadn senin nefes aldığını bilmek isteyen blogger dostların vardır. Selamlar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşekkür ederim. Gerçekten bu sözler beni çok sevindiriyor!

      Delete

Yorumunun ne kadar değerli olduğunu anlatmaya calışsam altından kalkamam. Bunu bil istedim.