Doğum Günü Yazısı

Her sene "bu sene kutlamayacağım" diyorum içinden. Lakin çevremdeki o güzel insanlar sağ olsun, bir şekil de kutlanılıyor her sene. Bu sene de canımdan çok sevdiğim lise arkadaşlarım ve yavaş yavaş ailemin üyeleri olarak hayatıma katılan iş arkadaşlarım ile kutladım.

Vlog tadında bir yazı olsun bu

Cumartesi günü iş çıkışı lise arkadaşlarım ile Shake Shack diye adlandırılan bir hamburgerciye gittik. Normal de New York'ta yaz kış en uzun kuyruğa sahip olan yerlerden biri. Ben de o kuyrukta yer almaya hiç bir zaman razı gelemedim. New Jersey'de burnumuzun dibine açıldığını duyunca denemeye karar verdik. Açıkcası verdiğim paraya pek değmedi. Öyle ağım şahım bir lezzeti yok. İstediğim mango ve limonlu limonatamı, milkshake ile karıştırmalarına rağmen patateslerinin güzelliğini göz arda edemeyeceğim ama. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler 

YeserenYaprak

Çok severiz biz "hangimiz televizyon izlerken televizyona bağırmasını sever?" ya da "hangimizin karakteri Pamuk Prenses ile aynı?" diye sorular sorup ortaya isim atmayı. Günü arkadaşımın evinde oyun oynayarak bitirdik kısacası.

Aslında bizim çok çoçuk ruhlu olduğumuzu söylemiş miydim?


Pazar günü de iş arkadaşlarım ile hep gitmek istediğim ama bir türlü gidemediğim bir yere gittik. Normal de burası da New York'ta çok kalabalık. Açıkcası New York'ta her yer turist kaynıyor ve ben o kalabalığın içine hiç bir zaman girmek istemiyorum.


Burası (Dave & Buster's) hem yemek yenilen hem de oyun oynayabileceğiniz eğlenceli bir yer. New York'ta olduğu gibi New Jersey Şubesi'nde +21 yaş sınırı olmadığı için burası da kalabalıktı aslında. Ama olsun bayağı eğlendik.



YeserenYaprak


Ilk önce "yok yeaaa, çok oyun oynamam" dedim ama öyle olmadı. Kaptırdım kendimi oyunlara. Hepsi birbirinden eğlenceliydi. Arkadaslarımı izlemek, onların kaybediş ya da kazanışlarındaki mutluluk ve üzüntüye ortak olmak hoş oldu. New York'ta gidilmesi yerlerden birisiymiş meğerse



             


Ve 725 bilet kazanarak, hatıra olarak da beynime kazınacak bu bardağı (525 bilet değerinde) ve içim gide gide o jelibonlara 150 bilet vererek bitirdik.
























Araba da uykuya hayır diyemeyen ben, eve vardığımız da beni uyandırmaları ile uyandım.
Yatağıma girip tekrardan o uyku devam etti ama
23 de oldum. Hadi hayırlısı. Turşumu kurmaya hazırlanın.

Saglıkla Kalın.


11 comments:

  1. Doğum günün kutlu olsun canım :)

    ReplyDelete
  2. Mutluuu yıllaaaar iyi ki doğdun ;)) ayrıca bu vlog tarzı yazılar çok güzel oluyor ellerine sağlık ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkürler :) sevdiysen durmak yok, yola devam :)

      Delete
  3. 23 turşuluk değil en güzel zamanlar, sen bir de 30'u gör :) doğum günün kutlu olsun nice 23'lere :))

    ReplyDelete
  4. Umut ettiğin her şey gerçekleşsin :) sevgiler

    ReplyDelete
  5. doğum günün kutlu olsun bayaa eğlenceli girmişsin yeni yaşına :)

    ReplyDelete
  6. büyük bir zevkle okudum, nice senelere... doğum gününüz kutlu olsun

    ReplyDelete

Yorumunun ne kadar değerli olduğunu anlatmaya calışsam altından kalkamam. Bunu bil istedim.