Canımlı Cicimli Bir Pazar Günü

Her ne kadar "Bugün hafta sonu, bütün gün uyuyacağım." desem de, hafta içi erken kalktığım için hafta sonu da erken kalkmak boynumun borcu oluyor her seferinde.

Bugün de erken kalktığım günlerden biriydi. Çok da erken değil aslında. Sabah 8:08'de uyandım. Telefonu mu aldım hemen ve geçtim ben uyurken neler olup bitmiş diye bakmaya.

Aradan biraz zaman geçti, annemin telefonuna Tango'dan mesaj geldi. Tabi meraklı ben, hemen atladım. 

"Nasılsın Neşe halacım :)" - sümüklü, kıskanç kız

Cım ne şimdi? Oda ne? Bir de gülen surat. Bir de hala. O senin halan değil bir kere. Yani azıcık bir yerden halan olabilir ama, dıdısının dıdısı gibi bana

Zaten sevmiyorum kendisini (sorun onun beni sevmemesi aslında), birde cım takısı koymuş. Sinir oldum tabi. Anneme verip telefonu "Sonra mesaj at" dedim hemen.

Beni tanıyanlar çok iyi bilir, ben hayatımda hiç bir zaman "bebeğim, tatlım, canım cicim" laflarını kullanmadım.

Bir kere söylesem utanırım...


Hadi utanmadan söyledim, benim hayat felsefeme aykırı. Bana çok yapmacık geliyor, ve ben insanların bana yüzde yüz doğal olmasını isterim. Ben onlara nasılsam, onlarında bana öyle olmalarını isterim.

Evet, sevdiğim arkadaşlarım da söylüyor. Evet, onlar yapmacık değil belki. Ama bilmiyorum işte, sevmiyorum. Anlatması biraz güç sanırım. 

Gel görün ki, insanlar o tür laflardan hoşlanıyor
Ama ben de böyleyim. Yapacak birşey yok galiba 
~~~~~~~~~~
Not: Ah şu benim yufka yüreğim! Aslında sümüklü bir kız değil kendisi. Uzüldüm bak öyle yazdığıma. Her ne kadar dıdımın dıdısı olsa da, akrabam benim o. Onu sevmekle yükümlüyüm. Üzgünüm gizemli kız, sen Merkür ben ise Neptün'üz.

3 comments:

  1. Sen sabaha neşeyle deil nefretle kalkmışsın biraz sakinleş sol yanındanmı kalktın ne bide olumlu yönünden bak olaya o senin dıdının dıdısıda olsa akraban

    ReplyDelete
  2. Akraba diye sevmekle yükümlü değiliz hiç kimseyi :) İstediğin gibi sevmeyebilirsin senin kararın o :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Galiba oyle. Lakin kendimi yukumlu hissediyorum. Gerci surat ifademden sevip sevmedigim kesinlikle anlasiliyordur :)

      Delete

Yorumunun ne kadar değerli olduğunu anlatmaya calışsam altından kalkamam. Bunu bil istedim.