Kırgınım

Çok kırıldım dün. Böyle konuların beni çok ama çok üzmesine izin verdiğim için kendimi suçluyorum aslında. Bu kadar duygusal ve sulu gözlü olmamalıyım! Nede olsa ben güçlü bir insanım, değil mi?

Konunun aslında iç yüzüne girip, o kişiyi kötülemek istemiyorum. Çünkü ben hiç bir zaman iki kişi arasında var olan incilmelerin tek yönlü olduğuna inanmıyorum. Elbette benim de kabul ettiğim ve göremediğim hatalarım var. Vardır.

Benim sinirlendiğim; ulan öz halamın öz kızısın. Ne senin benden nede benim senden kaçarım var. Elbette yollarımız sık sık keşişecek. Ben aramızdaki soğukluğu gidermeye çalışırken, senin ergen gibi "ben kendimi suçlu görmüyorum. " deyip üste çıkman ne? 

Annemle babamın Türkiye'ye geliş tarihlerini her sene öğrenebiliyorsun. Gelmeden bir hafta önce bana şunu bunu getirirler mi diyebiliyorsun. Ama insanların hissettiklerini hiç tıklamamak, ne demek?  "3 sene önce yaşanmış bir olay. Çok uzatmak istemiyorum." diyebiliyorsun. 

Ne diyeyim ben sana artık. Ne diyeyim?

Allah gönlüne göre versin.
Sağlıkla Kalın. 
New York City

14 comments:

  1. Keşke azıcık anlatsaydın. Belki fikir verebilirdim. Gerçi rahatlamak için yazmışsın belli ki, amacına ulaşmadıysa yazı (rahatlayamadıysan) ve yazarsan eğer, okuyup, yardımcı olabileceğim birşey varsa fikir verebilirim. Sıkma canını. Sevgiler.

    ReplyDelete
  2. Yorumun bilgilendirme kısmını işaretlememişim. Eğer bir cevap verirsen bu yorum üzerinden ver lütfen :) ki görebileyim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşekkürler! Ama konu üzerine daha fazla kafa yorup, sıkılmak istemiyorum. Hayırlısı ne ise o olsun diyelim :)

      Delete
  3. insana taş en yakınında gelir... maalesef...

    ReplyDelete
  4. Sabrımın dayanmadığı şeylerden biridir benim de bir sorun yaşandığında bir tarafın suçu tamamen karşı tarafa yıkma çabası. Ne kadar uğraşsan da anlamazlar seni çünkü buna motive olmamışlardır. Her sözünü, yaptığını hata ve yaptığın bir yanlış olarak sana döndürmeye motivedirler.

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Ben kendimi suçlu görmüyorum" demeden önce "gerektiğinde özür dilemesini bilirim." demişti. Ölme eşşeğim ölme....

      Delete
    2. Anca kendilerini kandırırlar. :)
      Böyle durumlarda karşıdaki kişi sözleriyle öyle incitiyor aynı zamanda da sergilediği çelişkiyle öyle bi ironi koyuyorki karşına insan ne tepki vereceğini şaşırıyor. Bi süre sonra ben acı acı dalga geçmeye başladım düştüğüm durumla. :) Kolay gelsin, Allah sabır versin, ne diyim.

      Delete
  5. Akraba işleri zor:) Ama bu tür tepkilerle hayat boyunca çokça karşılaşıyoruz. Sizi takibe aldım. Ben de beklerim. http://turgayaksoy.blogspot.com.tr/

    ReplyDelete
  6. Görmemezlikten gelmek en büyük ceza hiç cool bozmadan görmemezlikten gelmek Bu arada Kimse sütüm bozuk demez ilk önce bunu hiç unutma lafta herkes özür diler,büyüklük bende kalsın der,Olgunum,ben öyleyim ben böyleyim icraata gelince ne büyüklük kalır ne başka bir şey Balonun havası gibi pofff söner En güzel görmemezlik Tecrübe ile sabit üzme tatlı canını Ben senin yerinde olsam zırnık almam ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aslinda bu olaydan sonra cok daha fazla keleklik yapti ama ben susuyorum

      Delete
    2. mailin var mı ? Bir şey yazmak istiyorumda sana

      Delete
    3. Tabiki :) yeserenyaprakk@gmail.com

      Delete

Yorumunun ne kadar değerli olduğunu anlatmaya calışsam altından kalkamam. Bunu bil istedim.