Nazar Bu Nazar!

Mutsuz olduğum bir günümü anlatmak için yeniden buradayım....

Geçen kampa gittiğimizde benim arabam ile gittik ve kamp yerinde arabanın aküsü biterek ilk tekmesini vurdu. Kampta araba ile anılarımızı anlatmayı çok isterdim ama bugünki olayı anlatmak ve içimi dökmek için sabırsızlanıyorum. O yüzden kısa keseceğim. #sorrybutnotsorry

Arabayı tamire götürdüm. Aküsü, yağ değişimi ve hız yaptığımda ışığın yanıp "makine sorunlu bebişim" demesinin tamiri $1800 ve küsürat tuttu! Şaka gibi resmen! Ben o paraya Türkiye'ye iki kez gidip gelirim. Hatta kışın bileti alırsam 4 kez! Sonra adamın bana gelip "parça yokmuş, ısmarlayacağız, gelince yapıcaz" demesini anlatmıyorum bile.

Ve ben o tamiri yaptırdım. Kaçarı yok dedim ve yaptırdım. 2 saat de bekledim! Arabaya bindim ve biraz sürdüm. Yola çıkar çıkmaz direksiyonun tam önündeki camdaki çiziği fark ettim! Şaka gibi resmen. Ben bile hala inanamıyorum. Şoktayım. Babamı aradım. Böyle çizik varmıydı yoksa ben mi göremeyecek kadar körmüydüm diye sordum. Yoktu dedi babamda. Eve gelince baktı. Taş gelmiş. İzler var dedi. Daha önce yapılmış olsa, gözümün önündeki koca çiziği fark edemeyecek miyim? Galeriyi aradım ve kapalılardı. Yarın sabah arayıp kamera kayıtlarını soracağım!

Hem dıdısının dıdı kadar para vereyim hem de arabamı çiz! Ne de güzel!!

Hadi dedim olan oldu. Eve geldim. Oruç açtım. Dışarı çıktım. Arabaya yürüyorum ve telefonum bacağıma çarparak yere düştü. Bilin bakalım, ne oldu? Telefonumun ekranı kırıldı! Ön kamera pert.

Cana geleceğine mala gelsin diye diye kendimi avutuyorum. Hadi böyle şeyler olur ama hepsi aynı gün mü olur, arkadaş? 
Bugün hiç güzel bir gün değildi, hiç!
Kem gözleri Harry Potter'daki Dumbledore'un kuşu oysun.
Sağlıkla Kalın!


10 comments:

  1. bu gün hangi gün acaba?Türkiye'de vezneciler'de patlama,yağmur,dolu yağması,koca kamyonun E-5'e devrilip trafiğe kapatması günü aynı gün mü?
    geçmiş olsun sana da bu arada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bu olaylar yazdığım gün yani perşembe günü başımdan geçti. Ülkemiz için her gün kötü değil mi?

      Delete
  2. Olur olur denk gelir olur. Bir benzeri 1 ay önce başıma geldi. Önce telefon düşüp ekran tuzla buz oldu. Sonra arabayı çarptım. Ama ufak bir detay, yanımdaki arkadaş önce telefonu mu yeniledin? demişti sonra araca bindik aaa ne güzel yeni keşke benim olsaaa demişti.. :)) Ha dikiz aynasından kendine bakarken aynanın aynı hızla çatlamasını katmıyorum bile:) Ne göz varmış arkadaş..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Öyle insanlar gerçekten beni korkutuyor! Uzak durmak lazım....Geçmiş olsun sanada :)

      Delete
  3. biz burda o paraya araba alıyoruz :( ohaa yaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bence de oha! Ben o parayı seyahat için biriktiriyordum. Abimin bana kelekliği bu gerçi. "Bu arabanın hiç bir şeyi yok, hepsini yaptırdım. Cillop gibi" diyerek beni kandırdı. Ona ödetmeliyim aslında....

      Delete
  4. Kötü şeyler gelince hep üst üste gelir zaten. Kötü enerji çekiyor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Galiba! Ya da üzüldüğün konunun üzerine başka bir konu için üzüldüğünde ilk konunun üzüntüsünü unuttuğun için bu dünya da herşeyin geçici olduğunu anlıyorsun.

      Delete
  5. gelince üst üste geliyor talihsizliklerin.neyse dediğin gibi bırak cana geleceğine mala gelsin.Yine de cinnet bayaa kötü bir gün olmuş.

    ReplyDelete

Yorumunun ne kadar değerli olduğunu anlatmaya calışsam altından kalkamam. Bunu bil istedim.